არომაზია

არომაზია კულინარიუმის ერთ-ერთი ყველაზე მრავალფეროვანი და სურნელოვანი კლასია. ამ კატეგორიაში ერთიანდება ტაილანდური, იაპონური და ჩინური სამზარეულოები.კურსების არჩევანი გამუდმებით იზრდება, მომავალში შემოგთავაზებთ ვიეტნამურ და ინდურ სამზარეულოებსაც. აღმოაჩინეთ ეგზოტიკური არომატები საქართველოდან გაუსვლელად, ისწავლეთ აზიური კერძების მომზადება და თქვენი ცოდნა გაუზიარეთ მეგობრებსა და ოჯახის წევრებს: სახლში  მოამზადეთ ტაილანდური ან იაპონური სადილი, გარწმუნებთ ეს ერთ-ერთი უჩვეულო და დაუვიწყარი საღამო იქნება როგორც თქვენთვის ისე თქვენი ახლობლებისთვის.

არომაზია ჯაპონიკა

ვსწავლობთ სუშისა და როლების მომზადებას, ვეცნობით იაპონური სამზარეულოს ინგრედიენტებს და ტექნიკას.

არომაზია ტაი

ვეცნობით ტაილანდური სამზარეულოს ინგრედიენტებს, სუპების და კარის შეზავებას, ატრიის კერძების მომზადებას.